Elektronikai és számítástechnikai cikkek, alkatrészek

Menu
Fizetés
Kezdőlap » Fizetés

Fizetés, a számla kiegyenlítése


Jelenleg a következő fizetési módok közül választhat.
 
  1. Fizetés az áru átvételekor (utánvét)
    A számla ellenértékét az áru átvételekor kell a kézbesítőnek (postás, futárszolgálat alkalmazottja) átadni. A számlát a csomagban találja meg, ez külön tételként tartalmazza a szállítás és utánvét díját.
     
  2. Előzetes banki átutalás
    A bankszámla számát, a hivatkozási számot és az esetlegesen szükséges további adatokat e-mailben közöljük. Kérjük ennek alapján, a hivatkozási szám feltüntetésével a teljes végösszeget bankszámlánkra átutalni szíveskedjék. Az átutalásról nem szükséges külön igazolást küldeni, ha megtörtént, az összeg általában órákon belül, de legrosszabb esetben is (késő délután vagy este indított átutalás esetén) a következő munkanapon megjelenik a bankszámlánkon.

    Szállítás: a számla végösszegének bankszámlánkon történő jóváírása után 24 órán belül. Végleges számlánkat az áruval együtt kapja meg. A szállítás díját számlánk tartalmazza.

Előzetes, illetve egyedi megállapodás esetén a fentiektől eltérő fizetési mód alkalmazása is lehetséges, ilyen irányú igénye esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy minden esetben a vásárolt árunak megfelelő pontos számlát is küldünk, ezt kérni külön nem kell.