Elektronikai és számítástechnikai cikkek, alkatrészek

Menu
Szállítás
Kezdőlap » Szállítás

Szállítás, az áru kézbesítése

Tisztelt megrendelõinket az elsõ vásárlásuk alkalmával a regisztrálásuk során megadott telefonszámon felhívjuk. Erre adategyeztetés végett, valamint a visszaélések elkerülésének érdekében van szükség. Sikertelensége esetén (hibás telefonszám, üzenetrögzítő, nem kapcsolható, stb.) a rendelés teljesítésére sajnos nincs mód. Kérjük szíves megértésüket. A kapcsolatfelvétel alkalmával tájékoztatjuk Önöket a rendelésük várható teljesítéséről, illetve amennyiben az áru éppen nincs raktáron, a beérkezés várható idõpontjáról és a javasolt helyettesítő típusokról is.

Sikeres kapcsolatfelvétel esetén a kb. 15.00 óráig beérkezett utánvétes megrendeléseket még aznap feldolgozzuk és az árut postára adjuk, így azt általában másnap már kézbesítik is. Előzetes banki átutalásnál természetesen a teljes számlaösszeg átutalása is meg kell történjen a szállítás megindításához.

A szállítás bruttó 50,000.-Ft rendelési összeg felett ingyenes, ez alatt a mindenkori vevõt terheli. Külön csomagolási és kezelési költséget nem számítunk fel. A megrendelt árut cégünk (ettõl eltérõ elõzetes megállapodás hiányában) a Magyar Posta segítségével juttatja el Önhöz. A küldemény (súlytól, mérettõl függõen) levélpostai küldeménynek vagy postacsomagnak minõsül, és a valós számlavégösszegnek megfelelõ értéknyilvánítással rendelkezik.

A szállítás pontos díja a rendelés bruttó végösszegétõl függõen a következõk szerint alakul.

 
rendelés végösszege szállítás díja
elõzetes banki átutalásnál utánvét esetén
5,000.- Ft-ig 990.- Ft 1,490.- Ft
5,001.- és 50,000.- Ft között 1,490.- Ft 1,990.- Ft
50,000.- Ft felett ingyenes!


Mint a fenti táblázatból is látható, az utánvét díja +500.-Ft, így előnyösebb a banki átutalást választani. A bankközi forgalom ma már gyors, legfeljebb néhány órát vesz igénybe.

A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t is tartalmazzák. Számlánkat a rendelt áruhoz mellékelve találja meg és az külön tételként tartalmazza a szállítás (és utánvét) költségét is.