Elektronikai és számítástechnikai cikkek, alkatrészek

Menu
Szállítás
Kezdőlap » Szállítás

Szállítás, az áru kézbesítése

Tisztelt megrendelõinket az elsõ vásárlásuk alkalmával a regisztrálásuk során megadott telefonszámon felhívjuk. Erre adategyeztetés végett, valamint a visszaélések elkerülésének érdekében van szükség. Sikertelensége esetén (hibás telefonszám, üzenetrögzítő, nem kapcsolható, stb.) a rendelés teljesítésére sajnos nincs mód. Kérjük szíves megértésüket. A kapcsolatfelvétel alkalmával tájékoztatjuk Önöket a rendelésük várható teljesítéséről, illetve amennyiben az áru éppen nincs raktáron, a beérkezés várható idõpontjáról és a javasolt helyettesítő típusokról is.

Sikeres kapcsolatfelvétel esetén a kb. 15.00 óráig beérkezett utánvétes megrendeléseket még aznap feldolgozzuk és az árut postára adjuk, így azt általában másnap már kézbesítik is. Előzetes banki átutalásnál természetesen a teljes számlaösszeg átutalása is meg kell történjen a szállítás megindításához.

A szállítás bruttó 50,000.-Ft rendelési összeg felett ingyenes, ez alatt a mindenkori vevõt terheli. Külön csomagolási és kezelési költséget nem számítunk fel. A megrendelt árut cégünk (ettõl eltérõ elõzetes megállapodás hiányában) a Magyar Posta segítségével juttatja el Önhöz. A küldemény üzleti csomagként kerül feladásra és a valós számlavégösszegnek megfelelõ értéknyilvánítással rendelkezik. Az átvétel pontos időpontját órára, percre sajnos nem tudjuk meghatározni, de Ön fog kapni egy nyomkövetési linket, erre kattintva láthatja majd, hogy éppen hol tart, mikorra várható a kézbesítés.

A szállítás pontos díja a rendelés bruttó végösszegétõl függõen a következõk szerint alakul.

 
rendelés végösszege szállítás díja
elõzetes banki átutalásnál utánvét esetén
5,000.- Ft-ig 990.- Ft 1,490.- Ft
5,001.- és 50,000.- Ft között 1,490.- Ft 1,990.- Ft
50,000.- Ft felett ingyenes!


Mint a fenti táblázatból is látható, az utánvét díja +500.-Ft, így előnyösebb a banki átutalást választani. A bankközi forgalom ma már gyors, legfeljebb néhány órát vesz igénybe.

A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t is tartalmazzák. Számlánkat a rendelt áruhoz mellékelve találja meg és az külön tételként tartalmazza a szállítás (és utánvét) költségét is.